Szolgáltatások

Egy tér megtervezése nem állhat meg az alaprajzi szinten. Beszélgetéseink soran pontos kép fog kialakulni a készülő helyiségekről, bevvilágitásról, a bútorozás, stílusáról és a felhasznált anyagokról. Ezek megjelenitése egyszerű alaprajzon már nem kivitelezhető, ezért legtöbb esetben látványterveken ábrázoljuk az elképzeléseket.

Tervezés

Mindig a megrendelő dönti el, hogy mely helyiségeket milyen minőségben kíván látni. Minden tervezést megelőz egy teljes és részletes helyszíni felméres, ami a szilárd alapokat biztosítja.

Látványtervezés

Nagy felbontású, fotórealisztikus megjelenítése annak a design-nak, amit az ezt megelőző beszélgetésekkor lefektettünk. Tökéletesen érezhető rajta az adott helyiség komfortja, a felhasznált anyagok texturaja. Ajanlott helyisegek: Nappali, Étkező, Konyha, Fürdőszoba, Hálószoba

Ár: 4000 Ft/m2

Részletrajzok

Ez a kategória a kivitelézes szempontjából fontos. Alaprajzon és falnézeten jelenítjük meg a szükséges gépészeti kiallasokat, gipszkartonozáshoz, burkoláshoz, festéshez es tapétázáshoz pontos és követhető tervdokumentáciot készitünk. Mindegyik épülő/átalakítandó helyiséghez ajánlott.

Ar: 2000 Ft/m2

Minden esetben elkészül egy berendezési alaprajz, mellékelve a kivalasztott bútorok, burkolatok, szőnyegek, anyagok listajaval.

A honlapon feltűntetett árak brutto árak(0%-afa).

Elérhetőségeim

Samu Zsolt
E-mail: info@sams.hu
Mobil: +36-20/248-0285